Потресаващи разкрития за Юмиш

https://crimes.bg/analizi/potresavashti-razkritiya-za-yumish/42812 Crimes.bg
Потресаващи разкрития за Юмиш

Потресаващи разкрития за Юмиш

Кървавата драма с 26-годишната Юмиш потресе село Лозен. Младата жена заключи майка си в стопанска постройка, но преди да го направи, наръга с нож 13-годишната си сестра. В момента момичето се бори за живота си в болницата във Велико Търново.

Радослава Асенова, която е съседка на семейството, споделя пред България он Еър, че Юмиш e с диагноза параноидна шизофрения. Тя е постъпвала два пъти за лечение в психиатрична болница.

Лекарите са категорични, че принудителното настаняване в болница единствено провокира озлобление в пациента към близките му.

Психиатърът Веселин Герев споделя, че след спирането на лекарствата психическото състояние на тези пациенти се влошава и подобни престъпления се извършват по психотични мотиви.

 

Жителите на Лозен са изключително притеснени след случилото се. Те споделят, че никога досега Юмиш не е била агресивна.

Нейният съсед Ерхан Мехмед споделя, че тя не е добре психически.

Радослава споделя, че често я приемала в дома си, за да я успокои, защото Юмиш често била изнервена.

Нейна приятелка разкрива, че тя е била тормозена от родителите си и дори омъжена против волята си, но никога не е била агресивна, пише БЛИЦ. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.