Потресаващи разкрития за убийството на Еранухи Пехливанян

https://crimes.bg/analizi/potresavashti-razkritiya-za-ubiystvoto-na-eranuhi-pehlivanyan/42792 Crimes.bg
Потресаващи разкрития за убийството на Еранухи Пехливанян

Потресаващи разкрития за убийството на Еранухи Пехливанян

Убийството на Еранухи Пехливанян потресе Русе. Тя бе убита по особено жесток начин. Жертвата е собственичка на верига аптеки в  града и съпруга на общински съветник от ГЕРБ. На 14 януари бе подаден сигнал за изчезването й, а нейното тяло бе открито 10 дни по-късно.

Извършителите са научили, че жертвата винаги носи в себе си голяма сума пари и затова е била следена в продължение на месец.

Убийците признават, че в хода на грабежа са решили да извършат убийството.

Според криминалния психолог Тодор Тодоров убийците на Ери са извършили много повече престъпления в миналото си, отколкото е известно.

Експертът заяви, че престъпник не се става от вчера за днес. Той добави, че в случая за тези хора човешкият живот не струва много.

Тодоров е на мнение, че по всяка вероятност престъпниците са събирали информация за жертвата от други хора.

По отношение на твърденията, че единият убиец е изключително спокоен човек, той споделя, че престъпниците винаги са описвани по този начин и те са хора, които винаги си плащат сметките и поздравяват другите.

Тодоров отхвърля и твърденията на единия извършител, който твърди, че е участвал в престъплението заради заплаха от страна на другия, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.