Потресаващи разкрития за Димитър, който уби двете си братовчедки

https://crimes.bg/analizi/potresavashti-razkritiya-za-dimitar-koyto-ubi-dvete-si-bratovchedki/42883 Crimes.bg
Потресаващи разкрития за Димитър, който уби двете си братовчедки

Потресаващи разкрития за Димитър, който уби двете си братовчедки

Убиецът на Сара и Джесика - Димитър Трайков има богато криминално досие. 61-годишният мъж, който прегази с автомобила си двете си братовчедки, е извършил и други престъпления не само в родината, но и в Италия, това става ясно от разкритията на италиански медии.

Сара и Джесика са загинали на място, след като пияният Димитър ги ударил с автомобила си. Сара оставя и две сирачета - дете на 2,5 години и бебе на 5 месеца. Те също са пострадали при инцидента, който се е разиграл на магистрала А 28 в Италия.

Трайков се оказа и съсобственик на транспортна фирма "Трайков транс", осъществяваща дейност между Италия и родината ни.

Но още по-интересното в случая е, че пияният шофьор се оказа чичо на пловдивчанин, погубил трима души.

В миналото си Трайков има 3 присъди, които са във връзка със злоупотреба с алкохол.

Той е бил осъден за шофиране в нетрезво състояние. Това означава, че за него в този случай мярката "условна присъда" не важи.

Адвокат Лорис Падалино заяви, че клиентът му ще запази мълчание, тъй като е съкрушен след трагедията. В съда той заяви единствено, че се разсеял за миг и тогава се случило най-лошото.

Но обвинението е категорично, че той е шофирал в нетрезво състояние и фактът, че се е укривал няколко часа след извършване на престъплението, не работи в негов интерес.

Източник: Блиц.бг.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.