Последни новини за шофьора, който прегази Диди от Стара Загора

https://crimes.bg/analizi/posledni-novini-za-shofyora-koyto-pregazi-didi-ot-stara-zagora/42820 Crimes.bg
Последни новини за шофьора, който прегази Диди от Стара Загора

Последни новини за шофьора, който прегази Диди от Стара Загора

 18-годишният ученик, който прегази Диди от Стара Загора, остава с мярка за неотклонение „домашен арест“. Това решиха магистратите от Окръжния съд след разгледаха молбата му с искане за налагане на по-лека мярка, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Монитор".

При инцидента на кръговото в Стара Загора младият мъж буквално помете 3 жени и едната от тях загуби крака си. За подобно престъпление присъдата е от 1 до 6 години.

18-годишният Михайлов се сдоби с обвинение за нарушаване на правилата за движение и умишлено причиняване на телесни повреди на повече от едно лице. Според закона в случая наказанието може да е от 3 до 12 години.

Магистратите стигнаха до извода, че няма основание за промяна на мярката неотклонение от „домашен арест” на по-лека.

От 5 октомври Михайлов е с гривна за проследяване и това разгневи жителите на Стара Загора, които се съмняват, че семейството му има заслуга за това.

Младият шофьор има и още две административни наказания за шофиране. Едното е за шофиране с висока скорост, а друго за неправилно паркиране. Управляваното от него БМВ е бил закупено само седмица преди тежкия инцидент, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.