Последни новини за д-р Иван Димитров, който гръмна Жоро Плъха

https://crimes.bg/analizi/posledni-novini-za-d-r-ivan-dimitrov-koyto-gramna-zhoro-plaha/41597 Crimes.bg
Последни новини за д-р Иван Димитров, който гръмна Жоро Плъха

Последни новини за д-р Иван Димитров, който гръмна Жоро Плъха

Д-р Иван Димитров, който гръмна влезлия да краде в гаража му Жоро Джевизов - Плъха на 2 март 2018 г., днес може да чуе присъда за втори път, пише БЛИЦ.

В Окръжния съд продължава делото срещу него. Очаква се да бъдат разпитани и последните свидетели. След това магистратите ще се произнесат, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Марица".

Предното заседание на 2 юни зацикли заради отсъствието на двама свидетели. Оказа се, че единият от тях - Надежда Стоева, с която Плъха живял на семейни начала, е потънала вдън земя.

Съдията нареди да бъде изискана справка дали е предприела задгранични пътувания, справка от затвора дали е задържана някъде в страната, както и справка за постоянен и настоящ адрес, като при наличие на нов да бъде редовно призована. Стана ясно още, че другият свидетел е полицейски служител. Очаква се двамата да се явят в Окръжния съд днес.

Докторът беше оправдан от магистратите за това, че е застрелял Плъха с незаконно притежавания си пистолет, когото заварил да краде в гаража му малко след полунощ.

Но Апелативният съд отмени изцяло оправдателната присъда през май и делото бе върнато за ново разглеждане, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.