Пореден екшън в училище в Монтана

https://crimes.bg/analizi/poreden-ekshan-v-uchilishte-v-montana/42897 Crimes.bg
Пореден екшън в училище в Монтана

Пореден екшън в училище в Монтана

 

Поредната сцена на насилие се разигра между ученици в Монтана. Побоят е бил заснет от съученици на участниците в екшъна. Пребито е 14-годишно момче, което е с увреждания. То е било повалено на земята от свой съученик. Насилникът го ритал и блъскал. Съученици на двете момчета са заснели всичко на телефоните си. 

 

Би Ти Ви разполага с кадри от екшъна, но те няма да бъдат излъчени поради етични съображения. 

 

Митка Илиева, майката на пребитото момче, проговори пред камерите на телевизията. Тя заяви, че синът й е бил обект на подигравки. Момчето страда от рядко заболяване - родило се е без една ушна мида. 

 

Според Митка нейният син постоянно е обект на подигравки. Тя разбрала от него късно за случилото се. Ученикът не споделил дори с родителката си за инцидента се, тъй като се страхувал съучениците му да не потърсят реванш. 

 

Ненко Василев, който е чичо на другото момче, участвало в побоя, има коренно различна версия. Той заяви, че племенникът му не е искал да се бие, но е бил провокиран. Василев споделя, че в основата на екшъна между учениците стои момиче. Той допълва, че на записите се вижда как друго момче налита на бой на неговия племенник и го удря по главата. 

 

Източник: btvnovinite.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.