Полицаите чакат обирджията от Катуница да се свести

https://crimes.bg/analizi/policaite-chakat-obirdzhiyata-ot-katunica-da-se-svesti/42892 Crimes.bg
Полицаите чакат обирджията от Катуница да се свести

 

Грози го затвор до 10 години

 

Случаят с обирджията на пощата в Катуница от вчера, продължава по доста интересен начин.

 

Припомняме, че пощата в селото бе нападната от въоръжен и маскиран мъж. След като стрелял с газовия си пистолет, той успял да отмъкне 3 хиляди лева от пощенската станция.

 

Униформените били на мястото на извършеното престъпление десет минути след подаването на сигнала. Блокирани са били всички входове и изходи на Катуница. При обходения голям периметър е било открито и оръжието, с което обирджията е стрелял.

 

По описанията на очевидци на престъплението, униформените стигнали до Васил Николов, по-известен с прякора си Рупеца.

При извършените пет огледа е открита гилзата. Резултатите от направените натривки от ръцете на Рупеца, сочат наличието на барут. Предстои да бъде извършен още един оглед.

 

Обирджията е бил намерен в необитаем имот, където пийвал алкохол в компанията на свой приятел. До него е била открита и торбата със задигнатата от пощата сума.

Тъй като Рупеца е открит мъртво пиян на полицаите им се наложило да го изчакат да изтрезнее, за да му бъде повдигнато обвинение. Той не работи и живее с майка си.

 

Известен е с огромната си любов към спиртните напитки и множеството си криминални прояви. Има висящо досъдебно производство.

Той ще бъде арестуван за срок от 72 часа. Грози го затвор от три до десет години.

 

Източник: blitz.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.