Погребаха Димчо Зъболекаря от бандата на Рижите, покосен в съня си от инфаркт

https://crimes.bg/analizi/pogrebaha-dimcho-zabolekarya-ot-bandata-na-rizhite-pokosen-v-sanya-si-ot-infarkt/37759 Crimes.bg
Погребаха Димчо Зъболекаря от бандата на Рижите, покосен в съня си от инфаркт

Погребението на 34-годишния гангстер Димчо Тодоров – Зъболекаря, който в съня си бе покосен от инфаркт, беше днес от 13 часа на Гробищния парк в Бургас. Негови близки и приятели го изпратиха в последния му земен път. Сърцето на младия мъж се пръснало, докато спял, той бил открит от свой посинял и вкочанен, разкриха негови приятели.


Димчо Тодоров-Зъболекаря е криминален герой с богато досие. Той е добре познат в ъндърграунд средите, бил е част от бандата на Рижите.

34-годишният мъж имал тежки психически проблеми, заради които се наложило лечение в специализирана клиника. Зъболекаря доскоро бил на лечение в психодиспансера. Изписали му силни хапчета, които трудно му понасяли.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.