Пеевски помогна на Кюстендил с 5000 лева и защитни облекла!

https://crimes.bg/analizi/peevski-pomogna-na-kyustendil-s-5000-leva-i-zashtitni-oblekla/38755 Crimes.bg
Пеевски помогна на Кюстендил с 5000 лева и защитни облекла!

30 защитни облекла от най-висок клас, очила, маски, шлемове и 5000 лева в помощ на медиците в битката срещу COVID-19 болницата в Кюстендил като дарение от Делян Пеевски.

Поредната помощ от депутата в борбата на хората на първа линия срещу заразата, бе предоставена на лечебното заведение от кмета на община Белица Радослав Ревански, който е координатор на даренията на Делян Пеевски, зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов и областния координатор на ДПС Емил Венев.

„Г-н Пеевски ни изпрати, за да дарим от негово име предпазните средства за медиците от първа линия и заболелите. Организацията е направена преди дни, но поради многобройните дарения фабриките не смогват да произвеждат, но днес сме тук и се надяваме тези предпазни средства да помогнат и няма повече заразени медици и граждани”, каза Радослав Ревански, цитиран от ПиринПресс.

„Дарението идва навреме и на място, защото Кюстендил е едно от огнищата на заразата“, благодари за помощта директорът на болницата д-р Величков. Благодарност за благородния жест от името на всички жители на Кюстендил изрази и зам.-кметът на общината Светослав Василев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.