Първа снимка! Вижте единият от извергите, разчленили Еранухи Пехливанян

https://crimes.bg/analizi/parva-snimka-vizhte-ediniyat-ot-izvergite-razchlenili-eranuhi-pehlivanyan/42768 Crimes.bg
Първа снимка! Вижте единият от извергите, разчленили Еранухи Пехливанян

Появи се първа снимка на един от убийците на съпругата на общинския съветници от ГЕРБ в Русе Бедрос Пехливанян - Еранухи Ованес Пехливанян.

От днешното изявление на окръжния прокурор на Русе - Георги Георгиев стана ясно, че един от извършителите на бруталния акт е Гарабед Веринян.

Двамата арестувани са били безработни, с криминални регистрации в миналото. 49-годишният бивш джудист Гарабед е бил хващан за бракониерство. Той е от Русе, уточнява "Дунав мост". 

55-годишният М.М. е с регистрация за измами и присъда за документна измама като служител на Агенция "Митници". Двамата са се познавали от 4 - 5 години и са си имали доверие. Убийците са следили жертвата повече от месец. Събрани са множество доказателства, на задържаните са повдигнати обвиненията за отвличане, грабеж на пари в големи размери и умишлено убийство на отвлечената с цел прикриване на двете престъпления.При извършените огледи са намерени части от тялото на жената, съобщи окръжният прокурор и уточни, че похитената жена е била следена от двамата извършители повече от месец, като са били установени всекидневните ѝ навици, финансовите възможности и практиката да носи със себе си големи суми пари в брой. 

С парите от плячката единият изплатил няколко бързи кредита в размер на 16 000 лв., а другият планирал да си купи автомобил. Остатъкът от парите, както и униформата, която е използвал единият от тях, били намерени в домовете им.

Поради спецификата на случая, освен от Окръжна прокуратура – Русе, разследването ще бъде под наблюдението и на Върховната касационна прокуратура, допълни окръжният прокурор.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.