От граждани на община Септември са иззети голямо количество взривни вещества, оръжия и боеприпаси

https://crimes.bg/analizi/ot-grazhdani-na-obshtina-septemvri-sa-izzeti-golyamo-kolichestvo-vzrivni-veshtestva-orazhiya-i-boepripasi/29179 Crimes.bg
От граждани на община Септември са иззети голямо количество взривни вещества, оръжия и боеприпаси

При спецакция на територията на община Септември, са иззети голямо количество взривни вещества, боеприпаси и оръжия.Операцията е проведена от служители на РУП-Септември под ръководството на Районна прокуратура-Пазарджик, като в хода й са открити и иззети голямо количество нелегално притежавани боеприпаси, оръжия и взривни вещества.При акцията са обискирани жилища на територията на общината. От дома на 65-годишния М.Р. от село Ветрен са конфискувани ловна пушка, около 200 бойни и ловни патрона и пълнител за пистолет "Макаров".След претърсване на дома на 71-годишния Ж.Г. от село Славовица, са открити и иззети боен пистолет с калибър 7.65 мм, две ловни гладкоцевни пушки със заличен сериен номер и 21 ловни и бойни патрона.От друга къща в град Септември са иззети четири отбранителни и нападателни гранати и боен пистолет с девет патрона.Срещу притежателите на конфискуваните взривни вещества и огнестрелни оръжия и боеприпаси се водят бързи полицейски производства. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.