Огнен екшън край Пловдив

https://crimes.bg/analizi/ognen-ekshan-kray-plovdiv/41608 Crimes.bg
Огнен екшън край Пловдив

Огнен екшън край Пловдив

 

Същински огнен екшън се разиграл край Пловдив. Мъж е драснал клечката на вила, намираща се в пловдивското село Отец Паисиево.

 

Напълно са изгорели три коли, дървени постройки, част от вилата, както и сухи треви. Това споделят пред "Марица" летуващи там, които са преживели среднощния кошмар.

 

Пожарът избухнал през 22.30 часа. Те са подали сигнал до тел. 112. Хората са напуснали домовете си. На място пристигнали полиция и пожарни.

 

Задържан е мъжът, който умишлено е предизвикал пожара. Из селото се носи слух, че задържаният имал стара вражда със собственика на вилата. Това предстои да бъде изяснено в хода на разследването.

Над 7 часа огнеборците се борили с пламъците. Летуващите не се прибрали докато не бъде изцяло загасен пожара, а това се случило към 06.30 часа тази сутрин, споделят още очевидци, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.