Общинарят от ГЕРБ Бедрос Пехливанян за зверското убийство на жена му: Никой не ме е търсил за откуп! (Всичко за зверството)

https://crimes.bg/analizi/obshtinaryat-ot-gerb-bedros-pehlivanyan-za-zverskoto-ubiystvo-na-zhena-mu-nikoy-ne-me-e-tarsil-za-otkup-vsichko-za-zverstvoto/42754 Crimes.bg
Общинарят от ГЕРБ Бедрос Пехливанян за зверското убийство на жена му: Никой не ме е търсил за откуп! (Всичко за зверството)

Българи от арменски произход са задържаните за зверското убийство на съпругата на русенския общинар от ГЕРБ и бизнесмен Бедрос Пехливанян – Ери, информира БНТ.

Сигналът за изчезването на жената е подаден в петък от притеснени близки. В понеделник по поречието на Русенски Лом разследващите намират разчленен труп на жена.Късно снощи полицията в Русе е задържала двама мъже от русенското село Иваново, които са направили пълни самопризнания и са отвели разследващите до разчлененото тяло на жертвата. Те са признали за зверството.  У тях са открити пари, откраднати от дома на жената - 65 000 лв.Обвиненията срещу тях са за отвличане, за грабеж на сумата от 65 000 в левове и в евро от дома й, както и за убийство квалифицирано като "с цел прикриване" на другите престъпления.Съпругът на жертвата заяви, че никой не се е свързал с него, за да му поиска откуп. Бедрос Пехливанян разчита полицията да си свърши работата докрай. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.