Обрат по случая с убийството на жена в столичния квартал "Христо Смирненски"

https://crimes.bg/analizi/obrat-po-sluchaya-s-ubiystvoto-na-zhena-v-stolichniya-kvartal-hristo-smirnenski/40540 Crimes.bg
Обрат по случая с убийството на жена в столичния квартал "Христо Смирненски"

Обрат по случая с убийството на жена в столичния квартал "Христо Смирненски"

Преди дни в столичната полиция постъпи сигнал за убийството на жена. Сигналът е бил подаден от дъщерята на жертвата. Тя е съобщила, че е "намерила" майка си мъртва. Оказа се, че именно дъщерята на жената е извършител на престъплението. Криминалистите установиха, че извършител на деянието е именно дъщерята, която е привлечена в качеството на обвиняем за извършено престъпление по чл. 115 от НК, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на GlasNews.bg.

Наложена й е мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок от 72 часа.

Сигналът за престъплението е подаден на 11 февруари. Драмата се разиграла в квартал „Христо Смирненски” в София. Смъртта на жената е констатирана от екип на ЦСМП.

Установени са ципковидна рана на челото и множество хематоми. Иззети са биологични следи.

Първоначално нейната дъщеря бе задържана за 24 часа, но по-късно мярката е променена на 72 часа. Предстои изясняване на мотивите на зловещото престъпление, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.