Нови три печалби от по 100 000 лв. бяха спечелени в Lafka

https://crimes.bg/analizi/novi-tri-pechalbi-ot-po-100-000-lv-byaha-specheleni-v-lafka/37817 Crimes.bg
Нови три печалби от по 100 000 лв. бяха спечелени в Lafka

Емблематичните думи на Христо Стоичков - „Който играе печели, който не играе – не печели!“ отново се доказаха.
Източник:

2015-09-04 13:45:00


Анализи


0

Прочетено: 350406

Кратка връзка
Емблематичните  думи на Христо Стоичков - „Който играе печели, който не играе – не печели!“ отново се доказаха.

След като фаталния  13 август 2015 г. донесе на 20 годишната Виктория Куманова от Варна един килограм чисто злато с талон „Златната седмица“ на Национална лотария закупен от Lafka, само седмица по – късно обекти от търговската верига се оказаха късметлийско място и за други играчи.

Билет „Монте Карло рулетка“ донесе две печалби от по 100 000 лв. в  Стара Загора и Враца. Печалбата ще промени живота на 62 годишния Георги Генов от Стара Загора. Безработния мъж още не може да повярва на късмета си. „Сякаш си в сън. Чувството да спечелиш такава сума за няколко минути е невероятно!“,   сподели щастливеца.

"В момента, в който спечелих 100 000 лева разбрах, че семейството ми ще има едно допълнително спокойствие и сигурност, че ще можем да осъществим нашите планове и мечти в едно по-близко бъдеще", с усмивка заяви и щастливеца от Враца Емил Георгиев.

Националната лотария ощастливи бъдещето и на Георги Джамов от Петрич. Късметията купува от Lafka новите талони „Златните пирамиди“  и печели сумата 50 000лв.

С  билетите на Национална лотария е лесно да повярваш в късмета си и да реализираш мечтите си!

До момента в Lafka са спечелени над 17 млн. лв под формата на награди от игрите на Национална лотария. Повече информация за печелившите може да получите на сайта на Национална лотария www.7777.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.