Нови разкрития за убийството на 17-годишния Тунджай

https://crimes.bg/analizi/novi-razkritiya-za-ubiystvoto-na-17-godishniya-tundzhay/43798 Crimes.bg
Нови разкрития за убийството на 17-годишния Тунджай

Нови разкрития за убийството на 17-годишния Тунджай

По случая с убийството на 17-годишния Тунджай вече има 3 арестувани. Те са задържани от полицията в Копенхаген, твърдят публикации в датски медии, пише БЛИЦ, позовавайки се на 24rodopi.com.

Драмата се разигра на 3 декември миналата година. Тогава младежът, който е родом от Кърджали, бе прострелян смъртоносно във фризьорски салон в предградието Родевре, където работи.

Килърите се прицелили в собственика на салона. Но момчето проявило неблагоразумието да се изправи пред тях и да защити работодателя си.

Според местните медиите водещата версия за престъплението е конфликт, който се тлеел между престъпни групировки в Копенхаген.

Работодателят на Тунджай е бил свързан с една от групировките. По случая на разпит са били привикани лица с криминални досиета, живеещи в Копенхаген и шведския град Малмьо. Няколко рокерски банди са обект на разследването.

Миналата седмица на летище Каструп в Копенхаген бе задържан 28-годишен мъж, заподозрян за убийството на 17-годишния Тунджай. Има подозрения, че арестуваният е участвал в опита за убийство на още двама души.

До 16 февруари той ще остане зад решетките, според влязлото в сила съдебно решение. Арестуваният мъж, както и останалите двама, които са задържани, са заподозрени за убийство, извършено в Норебро, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.