Нови разкрития за разкоша на кмета на Пазарджик

https://crimes.bg/analizi/novi-razkritiya-za-razkosha-na-kmeta-na-pazardzhik/37750 Crimes.bg
Нови разкрития за разкоша на кмета на Пазарджик

Грандиозни сделки довели до смъртта на дясната му ръка Татяна Стоянова




Източник:




2015-04-28 09:20:00


Анализи


0

Прочетено: 412272

Кратка връзка





Тодор Попов



Нови разкрития за разкоша, в който е затънал кметът на Пазарджик Тодор Попов разкрива в новия си брой в. "ШОУ". Скандалът с лукса на градоначалника гръмна миналата седмица, когато в медиите беше показано луксозното имение на кмета Тодор Попов. То бе заснето с дрон от въздуха. Иначе стените на високия зид пазят лукса, в който тъне градоначалникът. Показаното 3-декарово имение с фитнес и барбекю ошашави и пазарджиклии, и цялата страна.

Експерти оценяват имението в село Паталеница на стойност около 1,5 милиона лева. Нищо че, прехапал устни пред медиите, кметът заяви, че това просто било "дворче с градинка, в която си гледал домати и краставици, нищо особено”....имал и "фитнесче".

Три сделки, които съдът е отменил, най-вероятно стоят в основата на екзекуцията на дясната ръка на кмета Татяна Стоянова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.