Нова порция скандални разкрития за убиеца от "Люлин"

https://crimes.bg/analizi/nova-porciya-skandalni-razkritiya-za-ubieca-ot-lyulin/42709 Crimes.bg
Нова порция скандални разкрития за убиеца от "Люлин"

Нова порция скандални разкрития за убиеца от "Люлин"

Журналист направи шокиращи разкрития за убиеца от "Люлин".

Ангел Домусчиев, който е близък приятел на жертвата Илиян, сподели видео с Денис Мустафа Камел Ал Газзи. Той заяви, че разследващите трябва да си зададат въпроса дали 36-годишният мъж е хладнокръвен убиец.

Въпросните кадри са заснети са през март месец 2021 година, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".

В краткото видео показва Денис демонстрира изключително агресивното поведение, заплашвайки, че ще извади ножа от джоба си.

Потресеният Домусчиев споделя, че е получил този клип преди минути, но разполага с още един. Журналистът допълва, че думите са излишни. Той задава въпроса дали на видеото виждаме доброто момче на баба, което е отличник и трудно се ядосва. Домусчиев пита още дали зарята е проблемът.

 След като бе издирван в продължение на два дни, вчера Денис се предаде сам. Близките му се опитаха да го защитят, заявявайки че той е изключително уравновесен човек, който не се ядосва лесно.

Очевидци споделят, че във фаталната нощ той е излязъл пред входа и попитал компанията на Илиян дали знаят, че във входа има деца, а те му отговорили, че празнуват именно раждането на бебе. Но след отговора Денис извадил ножа от джоба си и намушкал Илиян, който бил най-близо до него.

Убиецът е български гражданин. Баща му е родом от Кувейт, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.