Нова порция шокиращи разкрития за убийството на младия пастир

https://crimes.bg/analizi/nova-porciya-shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-na-mladiya-pastir/42903 Crimes.bg
Нова порция шокиращи разкрития за убийството на младия пастир

Нова порция шокиращи разкрития за убийството на младия пастир

Проверката на разследващите показва шокиращи факти, свързани с убийството на младия пастир. Оказва се, че срещу убийците му са били подадени цели 8 сигнала.

Животът на 28-годишния мъж е бил отнет по изключително мъчителен за него начин. Ноктите му са били изтръгнати, а малките му пръсти са били счупени.

В селото арендаторите са известни със своето надменно и агресивно поведение. Липсват данни за функционирането на тяхната фирма от 2018 г. Това става ясно от изказването на Бойко Рашков.

След това потресаващо убийство той даде обещание за стартирането на спецоперации срещу феодали като Ценко Чоков и други.

Съпругата на убития мъж е категорична, че се е стигнало до фаталната развръзка, защото той е поискал надницата си от 50 лв.

Тя заяви, че двамата братя имат практика да посягат на подчинените си.

След обиска на дома им са открити доказателства, потвърждаващи вината им за убийството на Иван. В двора на дома им е бил открит калник от кола, по който имало кръв. По-късно пробите доказват, че това е кръвта на жертвата.

Преди дни Бойко Рашков заяви, че институциите погват бизнеса на двамата братя и ще разследват фирмите им.

 

 

Източник: Блиц.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.