Нова порция разкрития за стрелбата в столицата

https://crimes.bg/analizi/nova-porciya-razkritiya-za-strelbata-v-stolicata/41947 Crimes.bg
Нова порция разкрития за стрелбата в столицата

Нова порция разкрития за стрелбата в столицата

 

Стана ясно каква е причината за стрелбата в столицата. Освен това се появиха още подробности за екшъна, разиграл се преди дни в столичния квартал „Младост 2“, пише БЛИЦ. 

 

Софийска районна прокуратура е привлякла към наказателна отговорност 27-годишен мъж, който е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Той е извършил престъпление по чл.325, ал.1, вр. чл.20, ал.2 , вр. ал.1 от НК, съобщиха от Софийската районна прокуратура.

 

Екшънът се е разиграл на 20.09.2021г. около 23,10 часа в гр. София, ж.к. „Младост 2“, в близост до заведение за бързо хранене в съучастие като извършител с неустановени лица.

 

От непосредствена близост К.А. е възпроизвел няколко изстрела с неустановен въздушен пистолет в посока лек автомобил “Мерцедес С 500“. Х.Б. и Х.С. са се намирали в колата.

 

В областта на лицето и врата на Х.Б. са попаднали две сачми, една – в лявата му ръка, а няколко - в предно челно стъкло на автомобила, което се счупило.

 

Други лица са нанасяли удари с различни предмети по целия автомобил. Тяхната самоличност все още не е установена.

 

Разследването по случая продължава, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.