Нова наркосхема: Родни плеймейтки пренасят дрога в... силикона си (И видни лекари замесени в далаверата - Подробности)

https://crimes.bg/analizi/nova-narkoshema-rodni-pleymeytki-prenasyat-droga-v-silikona-si-i-vidni-lekari-zameseni-v-dalaverata-podrobnosti/42911 Crimes.bg
Нова наркосхема: Родни плеймейтки пренасят дрога в... силикона си (И видни лекари замесени в далаверата - Подробности)

 

Български мулета пренасят дрога, скрита в разрези под гърдите им, узна Crimes.

Бюстовете на нашенките се оказват златна мина за един от знаковите наркобосове. Той изпраща девойките до Анкара с близо 400 гр наркотични вещества, имплантирани в бюста. В замяна гангстерът обезпечава дамите не само финансово, но и като им поставя силикон.

Босът склонявал жените да пренасят главно кокаин и хеорин. Спрямо грамажа, който успеят да прекарат нашенките, им се поставя и съответното количество силикон (200 гр – 200 кубика, 300 гр – 300 кубика и т.н.). Допълнително девойките получават между 5 и 10 хиляди лева.

Полицай, работещ по сигнал за канала, разкри, че в схемата са замесени и двама лекари. Единият е сърдечен хирург от македонски произход, който практикува в България. Той трябва да следи и да прочиства разрезите от интервенцията. Същият работи в известна столична болница, която се намира около Лъвов мост, в близост до Сточна гара и живее на семейни начала с едно от бившите мулета, което харесал при поредната хирургическа интервенция. Лекарят води доста висок стандарт на живот и не го крие.

Другият медик е турчин, който има грижата да направи касапските разрези и да имплантира наркотичните вещества. Операциите извършва в Анкара, в помещение, силно наподобяващо гараж, по описание на самите мулета.

В алъш-вериша участват жени на възраст между 20 и 40 години. Любопитното е, че не говорим за жени от ромски произход, а за съвсем обикновени момичета, които мечтаят да се сдобият със силиконов бюст, а нямат средства. Често им е обещавана апетитна кариера в модния бранш.

Практика е наивните момичета да са канени на среща, на които присъстват представители на някои модни агенции. Вероятно затова сред участниците в крупната схема се нареждат и няколко небеизвестни родни плеймейтки.

В подземните среди се шушука, че една от тях е и скорошна носителка на титлата Мис Плеймейт.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.