Невиждан екшън с бременна жена на столичния булевард "Европа"

https://crimes.bg/analizi/nevizhdan-ekshan-s-bremenna-zhena-na-stolichniya-bulevard-evropa/41878 Crimes.bg
Невиждан екшън с бременна жена на столичния булевард "Европа"

Невиждан екшън с бременна жена на столичния булевард "Европа"

Само преди ден на столичен булевард невиждан екшън с бременна жена, пише БЛИЦ, позовавайки се на glas.bg.

Жената е била издебната от крадец, докато е била в денонощен магазин за авточасти в кв. "Люлин" на бул. "Европа".

Тя трябвало да смени крушка, а през времето, докато е била в магазина, крадецът  влязъл в "Мерцедес"-а ѝ.

Виолета Миланова разказва, че е чула как капака на колата й се затваря. Веднага се втурнала навън и се хванала за вратата на возилото си, след което джигитът потеглил и я влачил с колата.

За ужасяващата случка разказва потърпевшата в социалната мрежа. Тя моли, който види автомобила, да се обади на посочения телефонен номер.

Ето какво гласи написаното от нея:

"Mercedes" cla 220 СВ2023СВ беше откраднат пред денонощен магазин за авточасти в Люлин бул. "Европа". Бях спряла пред магазина, за да ми смени продавача крушката, чух как капака на колата се затваря и излезнах от магазина хванах се за вратата на колата, но крадецът се качи и дори не се спря пред това, че съм бременна, влачи ме с колата, след което паднах. Полицаи са се опитали да го спрат, но е избягал посока Костинброд. Моля, ако някой я види, да се обади на 0879965561".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.