Нещо страшно се случва в Асеновград

https://crimes.bg/analizi/neshto-strashno-se-sluchva-v-asenovgrad/42949 Crimes.bg
Нещо страшно се случва в Асеновград

 

Хората недоволстват, че никой не си помръдва пръста

В Асеновград е истинска страхотия, а хората недоволстват, че никой не си помръдва пръста дори, за да се променят нещата.

 

За пореден път обществото става свидетел на дете, нахапано от питбул. Пострадалото дете е на девет години. Кучето, което го е нападнало, не напада дете за първи път.

 

Преди известно време същият питбул е нахапал и 9-годишно момиче. За случката разказва Хисара Дудова, която е майка на момичето.

Тя не скри, че много съжалява, че не е подала сигнал.

Разкрива, че е провела разговор със собственичката на питбула. Вместо да се извини, тя заявила, че детето само си е виновно.

 

Към днешна дата пострадалото момче все още се възстановява от физическите и психическите травми, които му е нанесла случката.

Майка му Даниела Бутева споделя, че синът й е значително по-добре.

 

Бащата на пострадалото момче отправи призив тази порода кучета да бъдат разхождани само на повод и задължително с намордник.

Той е наясно с факта, че всеки собственик обича своя домашен любимец, но допълни, че родителите обичат още повече децата си.

Източник: pik.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.