"Наглите" изплуваха в голяма афера след арест в Пловдив

https://crimes.bg/analizi/naglite-izpluvaha-v-golyama-afera-sled-arest-v-plovdiv/41979 Crimes.bg
"Наглите" изплуваха в голяма афера след арест в Пловдив

След арест в Пловдив "Наглите" изплуваха в нова афера.

До това разкритие се стига, след като пловдивската полиция арестува пловдивчанин и приятелката му. Двамата са задържани при сделка с наркотици. Това се случва преди два дни, пише БЛИЦ, позовавайки се на TrafficNews.

Задържаните са Георги Ж. и приятелката му Вивиан. Влюбените са били арестувани при съвместна операция на Криминална полиция и Шесто районно управление. 

Униформените са били информирани, че в Пловдив ще пристигне пратка с амфетамини. Според данните, с които те са разполагали, тя е трябвало да бъде получена от дилър от бандата на небезизвестния Радо Дилъра.

Доставчикът на забранените вещества също е задържан по време на акцията. Оказва се, че той е свързан с бандата на "Наглите". Общо 400 грама амфетамин и други опиати са били открити.

Извършен е и обиск в апартамента на Георги и Вивиан. Там разследващите се натъкнали на хапчета и малко количество кокаин. Момичето е признало, че тя е техен собственик.

Запознати споделят, че задържаният Георги поддържа висок стандарт на живот. И за тях източникът на средствата му не е известен. Те твърдят, че се самият Георги се хвали с чадър и протекции от страна на магистрати.

Образувано досъдебно производство по случая, което ще се наблюдава от прокуратурата, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.