Нагъл обир в Пловдивско

https://crimes.bg/analizi/nagal-obir-v-plovdivsko/42770 Crimes.bg
Нагъл обир в Пловдивско

Нагъл обир в Пловдивско

Екшънът се разиграл този понеделник около 19.30. в село Ръжево Конаре, Пловдивско. Мъж нападнал касиерка на EasyPay на работното й място.

Жената изготвяла отчета за приключването на работния ден, когато крадецът влязъл в офиса. Запознати споделят, че той е от ромски произход. Първоначално крадецът заявил, че иска да плати сметка. След това ударил касиерката с твърд предмет и тя паднала на земята.

Мъжът й заплашил да него издава, след което я ритнал. След това задигнал 6 хиляди лева от оборота и изчезнал в неизвестна посока.

Нападната касиерка и е управител на обекта. Тя успяла да натисне паник-бутона. Но при пристигането на охранителите, престъпникът го нямало. Липсват и свидетели на инцидента. На около 200 метра има друг търговски обект - магазин за хранителни стоки. Предстои да се установи дали купувачите в него са засекли крадеца.

Полицията от РУ Хисаря работи по случая.

Жителите на село Ръжево Конаре са потресени от случилото се. Те споделят, че досега не досега не е бил извършван такъв нагъл обир в селото.

Нападната жена твърди, че крадецът не е от местните жители, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.