Мистерията около убийството на Георги Христов се заплита все повече

https://crimes.bg/analizi/misteriyata-okolo-ubiystvoto-na-georgi-hristov-se-zaplita-vse-poveche/41983 Crimes.bg
Мистерията около убийството на Георги Христов се заплита все повече

Все повече се заплита мистерията около убийството на Георги Христов

 

Криминалистите продължават разследването по случая с показното убийство пред стадион „Георги Аспарухов” в столицата, което бе извършено посред бял ден. Полицията все още издирва извършителите.

 

Кървавата драма се разигра в сряда сутринта край стадиона, където беше застрелян 44-годишният Георги Христов. Мъжът е бил известен с прякора Тинето. Покушението е извършено, докато Тинето е отивал на фитнес.

 

След екзекуцията криминалисти намериха и опожарена кола, с която подозират, че убийците са се придвижвали.

 

Както вече стана ясно, преди 3 години Христов е излязъл предсрочно от затвора. Той е имал присъда за грабеж и убийство. Скандалното решение за неговото предсрочно освобождаване е било взето от съдия, който е близък до Калпакчиев и "Правосъдие за всеки".

 

Към настоящия момент разследващите не разполагат с информация с какво точно се е занимавал Тинето след предсрочното си излизане от затвора, пише БЛИЦ. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.