Мистериозна смърт на млад мъж край язовир Смирненски

https://crimes.bg/analizi/misteriozna-smart-na-mlad-mazh-kray-yazovir-smirnenski/41591 Crimes.bg
Мистериозна смърт на млад мъж край язовир Смирненски

Мистериозна смърт на млад мъж край язовир Смирненски

 

Случаят е от 26 юни тази година, тогава млад мъж от Видин е бил открит мъртъв край язовир Смирненски. Майка му е убедена, че той е бил убит.

 

За случая се разбира едва днес, когато майката на момчето потърси Bulgaria ON AIR за съдействие.

 

Жената е категорична, че синът ѝ е убит и се опитва да разбере кой е виновен за смъртта му.

 

На 19 юни Искра Кочанова изпраща сина си Ивайло за риба. Той тръгва към язовир Смирненски в компанията на приятелката си.

 

"Аз го помолих този път да отиде с приятели, да не ходи с нея. Защото тя е подъл човек", сподели Искра Михайлова - майката на Ивайло.

 

Няколко дни Ивайло и майка му се чуват по телефона, след което връзката с него прекъсва. На 26 юни Искра получава телефонно обаждане от сестрата на приятелката на Ивайло, която ѝ съобщава трагичната вест.

 

"Казва ми: Не знам, май се е удавил. Аз я питах: А ти къде си била. Тя ми вика: В палатката", разказа майката на момчето.

 

Ивайло е намерен мъртъв край язовира с видими следи от насилие. Носел скъп златен ланец и няколко дебитни карти, които изчезнали. Дни след случая при Искра започнали да пристигат известия от банката, че някой пазарува онлайн с картите на Ивайло.

 

"Сумата надминаваше 1500 лева, обаче трябваше да се направи допълнително разследване за това кой разполага с парите на сина ми", каза още майката.

 

Всички, които са познавали Ивайло споделят, че той прекалено много е обичал живота и не би си посегнал

 

"Лично моята хипотеза е, че е имало е борба, Ивайло е бил пребит. Ивайло е бил убит, не се е удавил", смята неговият приятел Радослав Великов.

 

По случая тече досъдебно производство, това съобщиха от прокуратурата в Монтана. Сред разпитаните свидетели и е приятелката на Ивайло Кочанов, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.