Масово се крадат катализатори!

https://crimes.bg/analizi/masovo-se-kradat-katalizatori/40301 Crimes.bg
Масово се крадат катализатори!

Апаши масово крадат катализаторите на автомобили в столичния квартал „Дианабад“. 

Затова сигнализираха Нова телевизия жители от квартала.

Хора дори намирали колата си на трупчета. Последният случай е от преди седмица – втора кола на едно и също семейство осъмва без устройството.

„Тази сутрин разбрахме за кражбата. Тръгвах за работа и когато се качих в автомобила се чу много сериозен звук“, каза един от потърпевшите Любомир Пердухов по Нова телевизия.

Други потърпевши разказват за същото.„Споменавали сме на полицаи, подавал съм и оплаквания. Имах каско, но от застрахователя не поемат нищо. Новият катализатор струва 3 000лв.“, разказват те.Заместник-управителят на СБА Малина Бондаренко каза пред "Здравей, България", че трябва да има регулация на продажбите на катализатори.„Много хора в интернет търсят такова нещо. Според мен това е поръчкова схема. Ценовият диапазон е от 350 до 6 000лв.“, каза тя.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.