Любовник, убил Румяна в катастрофа, 20 години не иска прошка от децата й (Любо щастливо женен след ужаса)

https://crimes.bg/analizi/lyubovnik-ubil-rumyana-v-katastrofa-20-godini-ne-iska-proshka-ot-decata-y-lyubo-shtastlivo-zhenen-sled-uzhasa/38073 Crimes.bg
Любовник, убил Румяна в катастрофа, 20 години не иска прошка от децата й (Любо щастливо женен след ужаса)

Фолк певицата Румяна загина на 30 юли 1999 г. заради калпавото шофиране на своя последен приятел, но нейните две деца и оцелялото й гадже днес са щастливо задомени и се радват на свои деца.


 


Преди дъщеря й Марияна, семейно гнездо свил синът на певицата. Въпреки музикалната си дарба, 33-годишният Илиян не успял да направи кариера, но пък се радва на щастливия си брак и едногодишна щерка.


 


Любимият на фолк легендата – Любо, който я погуби в адската катастрофа, скоро след като се отърсил от шока, отново намерил голямата любов и се оженил. Той продължавал кариерата си на музикант по заведенията, а в момента се изявявал в кръчми по Черноморието. Любо обаче категорично отказвал да изпълнява съвместния им хит „Вечната обич“, въпреки молбите на нейните фенове, писа „Уикенд“.


 


На загиналата си приятелка посветил сълзливите балади „Търся те нощем“ и „Най-ценният дар“.


 


На същата дата, на която Румяна почива, но след 7 години, си отива от този свят и нейната майка. Възрастната жена така и не успява да превъзмогне мъката по нелепо отишлата си дъщеря.


 


Когато се случи инцидентът с Румяна, двете й деца бяха също в колата. Малкият Илиян тогава бе с опасност за живота, но успя да се пребори. По-късно бе установено, че катастрофата е само и единствено по вина на Любо. Той обаче не лежа в затвора и се размина с условна присъда и дори не плати кръвнина на децата й. и Илиян са категорични, че биха му простили, стига той някой ден да им поиска прошка. На Любо му било неудобно да се свърже с тях или да ги погледне в очите…


 


Марияна и Илиян днес също са щастливо женени за половинките си и се радват на наследници.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.