Лошо започва новата година: Парите от Европа няма да стигнат до хората

https://crimes.bg/analizi/losho-zapochva-novata-godina-parite-ot-evropa-nyama-da-stignat-do-horata/27113 Crimes.bg
Лошо започва новата година: Парите от Европа няма да стигнат до хората

Президентът на КТ Подкрепа Димитър Манолов с мрачна прогноза за новата 2023-та година. Той смята, че и през нея ще има протести на работещите, като причините са много. Една от тях е спирането на мини Марица Изток. Той допълни, че тези действия са в разрез със законодателството, като не е ясно защо правозащитните органи не го забелязват.


Също така синдикалистът изрази опасения и за либерализацията на пазара на тока, като според него е възможно то да изкара хората на улицата.


Той коментира и плана за възстановяване и устойчивост, като според него тези пари до хората няма да достигнат.


Друго сериозно притеснение, което има е отработеното ядрено гориво от АЕЦ Козлодуй. В момента то се изнася за Русия, но според Манолов някой ден то ще бъде върнато и това ще бъде много сериозен проблем от национално значение.


Коментар отправи и по адрес на действащия 48-ми парламент на България. Според него нещата, по които работят са с най-често негативно отражение на ситуацията. Манолов допълва, че в Народното събрание са влезли и не малко депутати, които според него са врагове на бедните хора, като визира споровете основно повишението на минималната заплата.


Източник: narod.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.