Лекар ужаси всички: COVID-19 никога няма да си отиде!

https://crimes.bg/analizi/lekar-uzhasi-vsichki-covid-19-nikoga-nyama-da-si-otide/43441 Crimes.bg
Лекар ужаси всички: COVID-19 никога няма да си отиде!

Бъдеще без вируса няма да има, той вече е сред нас, няма изчезнали вируси. Въпросът е да се адаптираме всички, както и имунитетът ни, за да имаме възможност колелото на живота отново да се завърти. Това обясни пред БНР проф. д-р Иво Петров, национален консултант по кардиология.

Той разкри и как се лекува коронавирусът.

"Озон и витамин C е класическа стара терапия и в момента се прилага за лечение на коронавируса като допълнителна терапия, с допълнителни ефекти, но без да има 100% лечение. Комбинирайки тези две терапии, се надяваме да помогнат в глобалното лечение на пациентите с Covid-19 и с други вирусни заболявания“, обясни още проф. Петров.

И подчерта, че България има опит с озонотерапията.

По думите на специалиста, има много неизвестни относно COVID-19,като например дали вирусът мутира. Проф. Петров допуска, че по-скоро ще вирусът постепенно ще отзвучи.

Каза още, че в бъдеще трябва да се акцентира върху най-уязвимите групи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.