Лъснаха шокиращи разкрития за убийството на Мильо

https://crimes.bg/analizi/lasnaha-shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-na-milyo/41674 Crimes.bg
Лъснаха шокиращи разкрития за убийството на Мильо

Лъснаха шокиращи разкрития за убийството на Мильо

 

На бял свят излязоха скандални разкрития за бруталното убийство на 71-годишния Мильо. Кървавият екшън се разигра в село Дъскотна, община Руен.

 

Извършителят е 20-годишен младеж. Той умъртви по изключително жесток начин с дървен кол 71-годишния мъж и след това хвърли тялото му от моста в селото във водите на река Луда Камчия.

 

Зверството се разиграло в понеделник, около 04 часа.

 

Възрастният мъж имал интимни отношения с малката сестра на Юмер. Младият мъж многократно предупреждавал 71-годишния Мильо да стои далеч от сестра му, но любовта между момичето и пенсионерът била много силна, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман.бг.

 

Още на разсъмване Юмер се отправил към къщата на Мильо в края на селото. Той започнал да удря колата му с камъни. От ударите в този момент Мильо се събудил и излязъл да види какво се случва.

 

Между двамата започнал лют скандал. Накрая Юмер грабнал един кол и буквално пръснал главата на пенсионера, като го ударил смъртоносно няколко пъти в главата и тялото.

 

Юмер изпаднал в паника, след като осъзнал какво е направил.

 

Деца от селото са станали свидетели на зверството. Те веднага разказали на родителите си какво се е случило. За броени часове убиецът е бил арестуван.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.