Красивата съпруга на футболната звезда Иван Торес – разстреляна заради дрога (Нови разкрития за трагедията)

https://crimes.bg/analizi/krasivata-sapruga-na-futbolnata-zvezda-ivan-tores-razstrelyana-zaradi-droga-novi-razkritiya-za-tragediyata/42852 Crimes.bg
Красивата съпруга на футболната звезда Иван Торес – разстреляна заради дрога (Нови разкрития за трагедията)

 

Преди дни светът беше разтърсен от зверското убийство на красавицата Кристина Аранда. Половинката на парагвайската футболна звезда Иван Торес беше брутално разстреляна с изстрел в главата по време на музикален концерт.

Трагедията се случила пред очите на мъжа й, с когото били заедно на събитието. Първоначално полицията отказваше коментар, но по-рано днес разкри, че причината за убийството най-вероятно е отмъщение.

Красивата моделка е била убита от наркопласьори, като наказание за баща й – полицейски инспектор. Който води разследване именно срещу въпросните дилъри на дрога.

Според медиите в Парагвай, при стрелбата има още една жертва, а член на наркокартела е бил ранен и е откаран в болница, от където е успял да избяга и в момента се издирва от полицията.

Кристина и Иван са сред любимите футболни двойки в Парагвай. Макар преди време да обявиха, че в брака им има проблеми и са пред развод, те решиха да си дадат втори шанс. Двамата са женени от 10 години, имат и три деца.

Красавицата е успешен модел, а в последните години се изявяваше като фитнес треньор и инфлуенсър. Съпругът й е в шок от ужаса, разиграл се пред очите му и е получил паник атаки.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.