Кой е "Big Margin" според пресцентъра на МВР

https://crimes.bg/analizi/koy-e-big-margin-spored-prescentara-na-mvr/32043 Crimes.bg
Кой е "Big Margin" според пресцентъра на МВР

След спецакция на МВР на 06.01.2010 г. Красимир Маринов - Големия Маргин и Стефан Бонев-Сако, са арестувани заради подозрения в подбудителство на убийството на радиоводещият Борислав Цанков, а братът на Красимир Маринов - Николай Маринов - Малкия Маргин се издирваше.

След спецакция на МВР  на 06.01.2010 г. Красимир Маринов - Големия Маргин и Стефан Бонев-Сако, са арестувани заради подозрения в подбудителство на убийството на радиоводещият Борислав Цанков, а братът на Красимир Маринов - Николай Маринов - Малкия Маргин се издирваше.Красимир Маринов бе арестуван в комплекс "Царско село", а за брат му Николай първо бе съобщено, че е задържан в парк-хотел "Москва", но се установи, че полицията не го е открила. Стефан Бонев-Сако, срещу който Борислав Цанков подаде жалба в полицията през ноември 2009 г. заради заплаха за убийство, също беше извикан първоначално за справка, след което също беше задържан за 24 часа.Въпреки официалността с която от пресслужбата на МВР съобщават за арести, се оказва, че от там са добре запознати с прякорите на братята и дори са решили да именуват кадрите от задържането на Красимир Маринов с прякора му.Така в сайта на пресцентъра на МВР, кадрите са озаглавени "Big Margin repN2".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.