Кирил Добрев верен на БСП до гроб!

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-veren-na-bsp-do-grob/40114 Crimes.bg
Кирил Добрев верен на БСП до гроб!

Кирил Добрев не може да си се представи далеч от БСП!

Депутатът от БСП Кирил Добрев, който в момента е в битка с коронавируса, доказа, че любовта му към партията не е само на думи. Макар да изгуби изборите на 12 септември, той остана в партията и не последва примера на много други свои колеги.

На всичкото отгоре Корнелия Нинова бе преизбрана, а Добрев нееднократно е казвал, че не харесва политиката, която води Нинова. Припомняме, че лидерът на БСП бе укорен от Кирил Добрев, че мълчи за компроматите срещу Бойко Борисов.


Днес Нинова вече има изразена позиция, но тя дойде около половин година по-късно, което е плашещо странно.Самият Добрев недоумяваше как БСП не излиза с официална позиция за скандалния аудиозапис и снимките от спалнята на премиера.

Шест от големите фигури в БСП напуснаха, след като Нинова бе преизбрана. Това са Красимир Янков, Валери Жаблянов, Лало Кирилов, Георги Андреев, Димитър Стоянов и Николай Иванов.

Кирил Добрев обаче остава верен на „червената“ идея, а и е по-различно, когато си свързан генетично с партията, тъй като баща му Николай Добрев е легенда в БСП.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.