Кирил Добрев щастлив на село!

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-shtastliv-na-selo/41446 Crimes.bg
Кирил Добрев щастлив на село!

Кирил Добрев усети от селския начин на живот!

Бившият депутат Кирил Добрев продължава да обикаля страната и да се среща с предствители на БСП. Направи го и днес, когато посети село Стоките по случай празника му.


„Магдалена Тотева е един от най-работливите и честни хора, които съм срещал и винаги с удоволствие участвам в нейните мероприятия и инициативи.Днес, заедно с кандидатите за народни представители – областният председател Валери Митов и председателят на БСП Севлиево Станимир Стойчев – бяхме на гости на Магдалена в село Стоките по повод празника. Както винаги – хората в Стоките са безкрайно откровени и невероятни домакини. Поговорихме за изборите и какви ще бъдат приоритетите на нашите народни представители в 46-тото Народно събрание. Пожелавам успех и стискам палци на цялата листа на БСП в Габрово.

Вярвам, че с упоритата си работа и добрите взаимоотношения с хората, ще успеят да подобрят резултата от миналия път.

Успех! И с номер 4 на 11 юли!“ – разкри Кирил Добрев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.