Кирил Добрев: Краят на БСП ще са нови избори с Нинова!

https://crimes.bg/analizi/kiril-dobrev-krayat-na-bsp-shte-sa-novi-izbori-s-ninova/41650 Crimes.bg
Кирил Добрев: Краят на БСП ще са нови избори с Нинова!

Кирил Добрев е убеден, че трябват сериозни промени в БСП!

Членът на Националния съвет на БСП Кирил Добрев разкри в ефира на БТВ проблемите в БСП. Той осъзнава големите провали от последните две явявания на парламентарните избори и за да не се повторят, събира подписи за извънреден конгрес, който да се проведе преди президентските избори.

„Ако отидем на избори пак с Нинова, ще „умрем“.“, каза Добрев в национален ефир.

Бившият депутат не може да се примири с факта, че от водеща опозиционна партия Столетницата се е превърнала в треторазрядна политическа сила, с която никой не се съобразява.

Той поясни, че в момента БСП се намира в много деликатна ситуация. От една страна има различния с „Има такъв народ“, но от друга трябва задължително да бъде елиминиран ГЕРБ от властта. Ето защо Добрев счита, че БСП по-скоро трябва да подкрепи едно ново правителство, само и само Борисов повече да не се върне в управлението на държавата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.