Килърът на Любомир Иванов се подготвял в продължение на седмици

https://crimes.bg/analizi/kilarat-na-lyubomir-ivanov-se-podgotvyal-v-prodalzhenie-na-sedmici/43055 Crimes.bg
Килърът на Любомир Иванов се подготвял в продължение на седмици

 

Двамата се сборичкали преди изстрелите

 

 

Оказва се, че килърът на ексченгето Любомир Иванов се е подготвял много сериозно за ликвидацията му.

 

Целта на дългата и тежка подготовка била да няма грешки. Килърът тренирал да стреля и с двете си ръце. По този начин щял да бъде подготвени за изникването на каквато и да било непредвидена ситуация, отбелязва Телеграф.

 

От МВР и прокуратурата разкриха, че три седмици преди покушението, убиецът Кристиян Илиев ходил на стрелбище, за да тренира.

Той е стрелял със същия вид и калибър оръжие, с което бил ликвидиран и експолицаят.

 

Припомняме, че Любомир Иванов бе ликвидиран навръх Благовещение 25 март.

Убийството се случи пред дома му в столичния квартал „Лозенец“. Кристиян го причаквал род дегизировката на колоездач. Смята се, че каската е била с основна цел да прикрие огромната татуировка на главата.

 

Отначало очевидно нещата не са му се получили, тъй като се стигнало до сборичкване с Любомир. Именно в мелето Кристиян възпроизвел няколко изстрела, с които ранил смъртоносно ексченгето.

Любо Полицая, както го наричали в подземния свят издъхнал в линейката, която трябвало да го транспортира до лечебното заведение.

 

Кристиян пък офейкал с колелото. Той обаче предвидливо си осигурил и автомобил, който да го оттегли възможно по-бързо на безопасно разстояние.

Източник: telegraph.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.