Кървава трагедия край Девин

https://crimes.bg/analizi/karvava-tragediya-kray-devin/43494 Crimes.bg
Кървава трагедия край Девин

Снимка: smolyan.bgvesti.net



Бясното шофиране на 35-годишен мъж отне два човешки живота

66-годишен мъж от Кричим, който е бил зад волана на кемпер, претърпя тежък челен удар по пътя Кричим-Девин.

 

Тежкият инцидент се е случил снощи. Мъжът е издъхнал на място.

Кемперът е бил ударен от „Ауди“ с немска регистрация, управлявано от 35-годишен мъже от Девин. Той се е движил с бясна скорост, поради което е пропуснал завой и се е натресъл челно в кемпера.

 

57-годишен мъж от Кричим е втората жертва. Той е бил приятел на мъжа, управлявал кемпера.

Откаран е в болница с тежки наранявания. За съжаление е издъхнал, тъй като травмите му, не били съвместими с живота. Въпреки борбата на медиците, сериозните наранявания на пострадалия, си казали тежката дума.

 

Двамата мъже са слизали с кемпера си в посока Пловдив, когато били връхлетени от девинчанина, пътуващ посока родния си град. С него е имало още един мъж на същата възраст. И двамата са откарани в болница, но са без опасност за живота.

 

Местните разказват, че девинчанинът бил на гурбет в Германия. Върнал се от там с мощното возило преди броени дни. Поради тази причина „Ауди“-то все още е с немска регистрация. Виновникът за тежкото меле, причинило смъртта на двама души, е семеен, с малко дете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.