Кървав екшън в столичния квартал "Младост"

https://crimes.bg/analizi/karvav-ekshan-v-stolichniya-kvartal-mladost/41937 Crimes.bg
Кървав екшън в столичния квартал "Младост"

Кървав екшън в столичния квартал "Младост"

Кървав екшън се разигра посред нощ в столичния квартал "Младост". Среднощна свада между шофьори завърши с преследване, сбиване и престрелка. Спорът възникнал между двама младежи. И двамата са известни на полицията, тъй като са криминални прояви.

Първоначално те се скарали пред заведение за бързо хранене, в района на Окръжна болница и следва преследване до "Младост" 4.

В резултат единият от младежите е бил прострелян с Airsoft оръжие, в следствие на което има сачма във врата. Eдин от автомобилите - Мерцедес, е ударен многократно със стик за голф, пише БЛИЦ, позовавайки се на GlasNews.bg.

Веднага на мястото на инцидента са се отзовали екипи на полицията и свадата била прекратена. И двамата младежи са били откарани в близкото районно.

По първоначална информация, която все още не е официално потвърдена, конфликтът е възникнал между местни дилъри, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.