Кървав екшън шокира жителите на Хасково

https://crimes.bg/analizi/karvav-ekshan-shokira-zhitelite-na-haskovo/41924 Crimes.bg
Кървав екшън шокира жителите на Хасково

Кървав екшън шокира жителите на Хасково

Кървав екшън се разигра посред бял ден в Хасково и шокира жителите на града. Таксиметров шофьор беше намушкан с нож в близост до автогарата, съобщава haskovo.info, позовавайки се на очевидци. Кървавата драма се е разиграла в ранния следобед, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието.

Свидетели разказаха, че мъж и жена с куче са искали да се качат в таксиметров автомобил, който да ги откара на адрес. Единият таксиметров шофьор им отказал заради кучето с тях. Последвал и втори отказ по същата причина.

Според очевидците мъжът с кучето бил в нетрезво състояние. Той извадил нож и намушкал втория таксиметров шофьор в ръката и крака. По тротоара до колата има следи от кръв.След нападението нападателят и приятелката му избягали в неизвестна посока. В момента полицията ги издирва.

Шофьорът на таксито е откаран в болницата. Раните му са обработени в Ортопедично отделение. Няма опасност за живота му, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.