Кървав екшън на известен плаж край Кавала

https://crimes.bg/analizi/karvav-ekshan-na-izvesten-plazh-kray-kavala/41804 Crimes.bg
Кървав екшън на известен плаж край Кавала

Кървав екшън на известен плаж край Кавала

 

Кървав екшън на известен плаж край Кавала завърши с трима пострадали. Те са откарани в болницата след изстрели в плажен бар. Това съобщават гръцките власти.

 

Състоянието на един от ранените е тежко.

 

Инцидентът се е разиграл около 18 часа вчера на плаж Амолофи в Неа Перамос. Той се намира на 18 километра югоизточно от Кавала.

 

Очевидци споделят, че в компанията избухнал скандал. Тогава единият от мъжете извадил пистолет и започнал да стреля.

 

Районът е отцепен след пристигането на органите на реда. Разследването по случая продължава, пише БЛИЦ, позовавайки се на news.bg.

 

А у нас бяха заловени две жени, извършили множество кражби в летните ни курорти това лято. Едната от тях е направила пълни самопризнания. Става въпрос за криминално проявена жена на 4о години от Костинброд. 

 

На 25 август тя е задигнала плажна чанта, собственост на 55-годишна жена от Смолян. В чантата е имало два мобилни телефона, лични документи, пари и ключ за лек автомобил.

 

Установено е, че тя е завършила и други три кражби на лични вещи от плажните ивици в Свети Влас и Слънчев бряг. В тях е имала съучастничка - 36-годишна криминално проявена жена от Бухово.

 

При първата кражба е задигната плажна чанта от плажен бар "Палм бийч" в Слънчев бряг, собственост на 20-годишна българка, съдържаща сумата от 190 лв. и 10 евро.

 

Втората кражба е от 4 август, когато пред бар "Пица Италиана" в Свети Влас, е откраднат IPhone 11, собственост на 41-годишна българка.

 

Третата кражба е от 7 август. Тя е осъществена в района на бар "Емили“ в Свети Влас. Потърпевша е 21-годишна българка, от която е открадната чанта, съдържаща сумата от 600 лв., златни накити - две халки, годежен пръстен и чифт обеци, ключове за "Мерцедес“, лични документи и банкови карти, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.