Кървав екшън край Габрово

https://crimes.bg/analizi/karvav-ekshan-kray-gabrovo/41895 Crimes.bg
Кървав екшън край Габрово

Кървав екшън край Габрово

Ужасяващ екшън се разигра край Габрово. 41-годишна жена е намушкана с нож в корема. Животът й е в опасност. Други двама мъже също са пострадали. Те имат повърхностни порезни рани, съобщават днес от ОД на МВР, пише БЛИЦ.

Кървавата драма се е разиграла на 11 септември около 20,40 часа. Тогава в полицията е получен сигнал, според който на улица "Капитан Дядо Никола" в Габрово са пострадали трима души, намушкани с нож.

Екипи на районното полицейско управление и спешна помощ веднага са били изпратени на мястото на инцидента. Пострадали двама мъже на 38 и 45 години, които имали повърхностни порезни рани, а жената била с по-дълбока рана.Извършителя на деянието е 41-годишен криминално проявен местен жител. Той е бил задържан след разследване.

Образувано е досъдебно производство срещу него. Причината за нападението се изяснява, а работата по случая продължава, посочват от полицията, съобщава БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.