Какво става с момичето, което искаше да убие родителите си?!

https://crimes.bg/analizi/kakvo-stava-s-momicheto-koeto-iskashe-da-ubie-roditelite-si/38324 Crimes.bg
Какво става с момичето, което искаше да убие родителите си?!

Историята около осиновяването на Наталия Грейс предизвика вълна от коментари в света на социалните мрежи, както и много въпроси около възрастта ѝ и нейното психическо състояние.

След като бе оповестен случаят с нейното осиновяване и желанието да убие родителите си, в публичното пространство излязоха още някои щрихи, свързани със съдбата на момичето. По информация на световните медии в документите на Грейс е било ясно записано, че тя е родена на 4 септември 2003 г. и че страда от костно заболяване.

През 2011 г. – година след като я осиновяват от сиропиталище във Флорида, семейство Барнет установява след изследване на костите ѝ, че тя е на 14, а не на 7 г. Година по-късно следва нова експертиза, която пък показва, че Грейс е на 11 години.

Така се стига до приемането ѝ в психиатрично заведение, след като тя започва да заплашва родителите си с убийство. Именно там докторът, който се заема с лечението ѝ, обявява, че ''малкото момиченце'' всъщност е 22-годишна жена, а поради ниските нива на продукция на хипофизния соматотропен хормон я диагностицира с нанизъм – забавяне в растежа.

След преживения ужас семейство Барнет взимат решението да се разделят. Според мъжа двамата са били преднамерено излъгани още при осиновяването, докато според бившата му съпруга през цялото това време са отглеждали ''психопат'' в дома им.

Какво се случва днес с Наталия Грейс? Днес момичето живее с новото си приемно семейство – далеч от предишния си дом в Индиана и разведеното вече семейство Барнет.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.