Изненадващ обрат с въоръжения обир в Разлог. Вижте кой е замесен!

https://crimes.bg/analizi/iznenadvasht-obrat-s-vaorazheniya-obir-v-razlog-vizhte-koy-e-zamesen/43652 Crimes.bg
Изненадващ обрат с въоръжения обир в Разлог. Вижте кой е замесен!

 

Все пак истината излезе наяве

Колкото и невероятно да ви звучи се оказва, че няма въоръжен обир в Разлог, твърди Struma.com.

За броени часове криминалистите от ОД на МВР Благоевград разкриха тежкия въоръжен грабеж, който вдигна полицията на крак.Оказа се, че служителят на офиса на Easy pay лъже и е инсценирал обира. Причината за това е, че е имал дългове, натрупани от хазарт и го притискали хора, от които се страхува. Признал си, разкайвал се, но успя за часове да вдигне полицаите на бойна нога. 

 

Припомняме, че малко преди 13 ч. вчера бе съобщено, че въоръжени и маскирани са нахълтали в офиса на Easy pay в ромската махала и са задигнали пари. 5 000 лв. била наличността в касата

Случаят роди легенди и цифрата на обира бе изкуствено и неточно завишавана поради липсата на достоверна информация по случая. Слуховете увеличаваха и броя на нападателите в екшъна, уж бяха трима, петима и т.н. На финала се оказа, че  работникът в офиса е направил несполучлив опит да заблуди полицията, за да си плати дълговете. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.