Избиха сумати дървета в Люлин!

https://crimes.bg/analizi/izbiha-sumati-darveta-v-lyulin/41021 Crimes.bg
Избиха сумати дървета в Люлин!

Читател на Novini.bg сигнализира за скандална сеч в столичния квартал "Люлин" 5.

По думите на нашия читател вандалите са действали през нощта. Те са отсекли без видима причина дърветата пред входа на блок 535 в големия софийски квартал, след което си тръгнали.

Така живеещите във въпросния блок осъмнали, освен с пролетния сняг, така и с жалката гледка на покосените дървета пред дома им.

Кметът на Люлин инж. Милко Младенов определи случая като "зелен тероризъм" в профила си във Фейсбук.


,,От няколко дни недобросъвестни граждани извършват нерегламентирано изрязване на дървесна растителност в района! Нарушенията са констатирани от Столичен инспекторат - район „Люлин“, като най-вероятно са извършени сутринта, според свидетели. По случая работят и служителите на реда от 9 РУ на СДВР! Апелираме към всички граждани, ако станете свидетели на подобни деяния, незабавно да сигнализирате на 0889044804, 02/92 37 220, 02/ 824 22 34 (телефони за спешни сигнали на район „Люлин“), 02/925 15 81 (Столичен инспекторат - район „Люлин“) или органите на 09-то РУ-СДВР!'', написа още инж. Младенов в социалната мрежа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.