Горещи новини за убийството в столицата

https://crimes.bg/analizi/goreshti-novini-za-ubiystvoto-v-stolicata/41982 Crimes.bg
Горещи новини за убийството в столицата

Ето какво съобщиха от полицията за убийството в столицата

 

МВР даде извънреден брифинг, на който оповести първи подробности за показното убийство в столицата. В сигнала, получен на тел 112, е съобщено, че е открит прострелян мъж до фитнес центъра на "Герена".

 

Шефът на СДВР старши комисар Калоян Милтенов съобщи още подробности за убийството в София. Той добави, че при пристигане на органите на реда е констатирана смъртта на мъжа. Жертвата е на 44 години.

 

Целият ресурс на МВР е ангажиран в работата по случая. По първоначални данни простреляният познайник на органите на МВР. Това заяви Милтенов по време на брифинга и допълни, че огледът на мястото на кървавата драма, продължава.

 

В близост до мястото е открита опожарена кола. Предполага се, че тя е свързана с убийството.

 

 

Информацията, че по време на стрелбата е имало деца във фитнес залата, бе официално отхвърлена от МВР.

 

Убитият мъж е с куп криминални регистрации.

 

Както вече стана ясно, при полицейска акция тази сутрин е била задържана банда за обири и грабежи. Участниците в нея са направили опит да избягат и са блъснали с автомобила си три полицейски автомобила.

 

От МВР съобщават и за друг инцидент, станал това денонощие. Този път екшънът се е разиграл в столичния квартал Люлин 4. където е бил разбит банкомат.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.