Горещи новини за Любомир, който заплаши Ива Митева

https://crimes.bg/analizi/goreshti-novini-za-lyubomir-koyto-zaplashi-iva-miteva/41839 Crimes.bg
Горещи новини за Любомир, който заплаши Ива Митева

Горещи новини за Любомир, който заплаши Ева Митева

 

Нова телевизия съобщи горещи новини за мъжа, заплашил със смърт Ева Митева.

 

От прокуратурата поискаха постоянния му арест, след като вчера бе арестуван само след няколко часа работа на антимафиотите. 

 

Любомир е направил и самопризнания. Той е от Старозагорскo и е криминално проявен. Бил е задържан за кражби и заплахи. Мъжът има регистрации и за други заплахи.

 

26-годишният мъж е бил арестуван около 20 часа. От NOVA съобщават, че миналата година той е получил условна присъда за това, че е отправил телефонна заплаха за взривяване на автогарата в Пловдив. Отново там през 2019 г. е реализирал друга престъпна схема чрез крадене на фалшиви профили в интернет и искане на пари.

 

Припомняме, че Любомир заплаши Ива Митева чрез имейл, изпратен до Министерството на правосъдието на 2-ри септември вечерта. Все още на задържания не са повдигнати обвинения. Очаква се това да се случи до края на днешния ден, а в понеделник съдът ще заседава по мярката му за неотклонение.

 

Засега Ива Митева не смята, че охраната й трябва да се засили. Но тя не крие, че се страхува за близките и детето си, пише БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.