ГЕРБ със сериозно обвинение към управляващите: Крият се, че правят договорки с Възраждане!

https://crimes.bg/analizi/gerb-sas-seriozno-obvinenie-kam-upravlyavashtite-kriyat-se-che-pravyat-dogovorki-s-vazrazhdane/42851 Crimes.bg
ГЕРБ със сериозно обвинение към управляващите: Крият се, че правят договорки с Възраждане!

От ГЕРБ отправиха сериозна критика към управляващите, разбра Разкрития.

Поводът отново е Зеленият сертификат, който раздели както обществото, така и самите народни представители.

По време на брифинг в кулоарите на Народното събрание, бившият здравен министър Костадин Ангелов заяви, че премиерът Кирил Петков е водил тайни преговори с Възраждане по повод отмяна на мярката. И дори е поел ангажимент това да се случи в България. Това е причината партията на Костадин Ангелов да се откаже от протеста, който беше замислен за вчера в столицата, твърдят източници от Парламента.

Според Ангелов министър-председателят е провел няколко телефонни разговора с представител на Възраждане, които обаче са били умишлено скрити от медиите и останалите народни представители.

ГЕРБ са категорични, че подкрепят искането за премахването на Зеления сертификат в България, тъй като 30% от тези документи, издадени в България, са фалшиви. И ще застанат на страната на Възраждане и ИТН, които също искат отмяната му. „Зеленият сертификат беше въведен на инат от Стойчо Кацаров, но европейските държави не приемат българския му вариант, защото не му вярват“, изтъкна още Ангелов.

А политическите анализатори вече правят прогнози дали пък не е на път да се роди на пръв поглед неочаквана коалиция – между ГЕРБ, Възраждане и ИТН.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.