ГДБОП с мощен удар

https://crimes.bg/analizi/gdbop-s-moshten-udar/38476 Crimes.bg
ГДБОП с мощен удар

На четирима от задържаните са повдигнати обвинения

ГДБОП направи мощен удар при специализирана операция.

 

Служителите са разкрили организирана престъпна група, разпространявала наркотични вещества на територията на София. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. В хода на провеждано разследване служители от Сектор „Борба с организираната престъпност“ - София област, съвместно с колегите им от ГДБОП и София-град, са задържали осемчленната престъпна група.

 

Полицейската операция е реализирана под ръководството и надзора на Специализираната прокуратура. При извършените процесуално-следствени действия в задържаните осмина столичани ползваните от тях автомобили и обитаваните адреси са намерени и иззети подготвени за разпространение в различни разфасовки 10 грама кокаин и 10 грама канабис, везни, мобилни телефони, тефтери със записки за извършваната престъпна дейност и големи парични суми в левове и евро.

 

На четирима от задържаните са повдигнати обвинения и им е наложена 72-часова мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Действията по разследването продължават.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.